Vid ingången till 2014

Kategori: Allmänt

Okej, vi kan nu konstatera att jag uppenbarligen suger på att uppdatera. Men har varit alldeles för upptagen med att leva livet!
Nåväl, jag tänkte bli en gnutta bättre på detta varesig ni läser eller ej. Jag tror att jag kanske kan växa av det, fråga mig inte hur för så långt har mina tankar inte tagit mig än...
 
2013 är nu över, och vilket år det var! Har hunnit med så mycket, kännt de flesta känslor på både gott och ont. Men framför allt så har jag gått en bra bit påvägen till mig själv, tror jag har fattat vem jag vill vara så nu är det bara att börja vara den!
Jag har inga direkta mål för detta året, men jag ska VÅGA, jag ska våga vara lycklig, våga lita, våga satsa och våga göra misstag. Sen skulle det vara härligt om dem där vanliga målen kunde uppnås också.. Dvs. Hålla igång med träningen, plugga, göra vad som är bäst för mig, osv osv.
 
Klockan har nu passerat 00.00 och oficiellt så åker jag hem, upp till Härnösand, imorgon! Jag längtar galet mycket men ändå så är det jobbigt... Idag när jag vaknar har jag ett fullspäckat schema, ska packa, träffa min otroligt saknade vän Fanny, sen på kvällen ska jag på middag för att fira Sara som fyller 17! Gaaah, jag blir 18 nästa år!! känner mig fortfarande som 12 dock. Jag ska även försöka få in lite kärlek imorgon kväll, hihi.
 
Nyår firades med massa underbara flickor! Här är några bilder från sista kvällen på 2013:
 
 
 
 
Godnatt Sverige, vart du än är.